BAŞARI İÇİN ÜÇ ŞART

HABERYİRMİBİR TARAFTARIN SESİNİ DUYURUYOR. SİZLERDE FİKİR, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ [email protected] ADRESİNE GÖNDERİN. FİKİRLERİNİZİ KAMUOYU İLE PAYLAŞIN..

BAŞARI İÇİN ÜÇ ŞART

  DİYARBAKIRSPOR'UN BAŞARISI İÇİN ÜÇ ŞART                                                                                                                                                                                            Başarılı bir sezon için sezon öncesi çok önemli. Teknik heyet seçimi, kadro, sezon öncesi kamp ve en önemlisi inanmış sezon ortasında sorun çıkarmayan fedarkar bir kadroyala sezona girmek gerek.

   Seçmelerin en son günü seçmeleri izledim. Katılım çoktu ama maalesef kalite düşüktü. Bırakın gelecek sezonu, ilerki sezonlar için yatırım yapılacak oyuncu yok gibiydi. Sezon başı seçmelerden ziyade izleme komiteleri kurup sezon boyunca Süper Amatör, 1. 2. Amatör ligleri takip edip oyuncu seçmek en mantıklısı.       

   Diyarbakırspor teknik direktörlik için Diyarbakır’mızın Luis Aragones’i Emin Sevmiş Hocayla anlaşıldı. Zaten iki üç anternatif içinden biri de Emin Hocaydı. Başta Diyarbakırspor’umuza olmak üzere her iki tarafa hayırlı uğurlu olsun. Teknik heyet olumlu geriye kadro ve kamp kalıyor.

   Yapılan seçmeler için fikrimi yukarıda belirtim. Bence mantıklı olan geçen yılki kadro çekirdek kadro olmalı. Sözleşmesi biten Kaptan Ali Yıldırım, Suat Demircan , Bayram Nazlı, Faruk Bayin kabul ettikleri takdirde amatörlüğe döndürüp amatör sözleşme yapılmalı. Ayrıldıkların açıklayanan Bilal Dikici,Mustafa Kuru başka bir takımla anlaşmadıkları takdirde onlarıda amatörlüğe döndürülebilir.

   Profesyonel sözleşmeleri devam eden; Kaleciler İbrahim Tekçi, Ş.Süleyman Nart ve Necat Kalabay, Ömer Onay, Mehmet Kızıl, Faruk Barutçu, Hakan Cantepe, Serdar İstemi, Hakan Ataş geri dönerseler İbrahim Nazlıcan, Mehmet İpek ile devam edilmeli statü olarak profesyonel olarak devam etmeli mümkün. Bal liginde yaş statüsü 85 doğumlular yaşı büyük sayılıyor 18 kişilik müsabaka kadrosuna 4 tane yaşı büyük oyuncu yazılabiliyor. Sonuç olarak bu çekirdek kadroya takviye yapılması bence mantıklı yeni bir kadro kurmak hemen zaman alır hem de uyum sorun için 4-5 hafta gerekir. Bu kadroya hemen hemen her mevkiye takviye şart.

   Geriye bu kadroya iyi bir hazırlık kampı gerek bunun acısını geçen sezon fazlasıyla çektik.Aynı hataya düşmemek gerekir.Başarılı bir sezon dileğiyle saygılar.

Zafer ÖZMEN

 

                                                       KALECİLER

                                                       İBRAHİM TEKÇİ

                                                       Ş.SÜLEYMAN NART

 

SAĞBEK                            STOPER                          STOPER                        SOLBEK

ALİ YIDIRIM                     BAYRAM NAZLI        SUAT DEMRCAN      FARUK BAYİN

                                             HAKAN CANTEPE      FURKAN BARUTÇU  SERDARİSTEM

 

  

SAĞ KANAT                     ÖN LİBERO                    ÖN LİBERO                 SOL KANAT

 

İ.NAZLICAN                    BİLAL DİKCİ                  ÖMER ONAY              M.KIZIL

                                                                                                                              H. ATAŞ

 

 

                                            FORVET                         SANTRAFOR    

 

                                MUSTAFA KURU                         NECAT KALABAY

                                                                                          MEHMET İPEK



HABERYİRMİBİR TARAFTARIN SESİNİ DUYURUYOR. SİZLERDE FİKİR, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ [email protected] ADRESİNE GÖNDERİN. FİKİRLERİNİZİ KAMUOYU İLE PAYLAŞIN..

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 01:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER