Biletler 5 Lira

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü oynanacak Büyükşehir Belediyespor, Altay maçının bilet fiyatları 5 TL olarak açıklandı. Yeşil-Kırmızılı takım, İzmir ekibini eli boş göndermek isterken taraftarlarını maça davet etti.Pazar...

Biletler 5 Lira
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü oynanacak Büyükşehir Belediyespor, Altay maçının bilet fiyatları 5 TL olarak açıklandı. Yeşil-Kırmızılı takım, İzmir ekibini eli boş göndermek isterken taraftarlarını maça davet etti.

Pazar günü Seyrantepe Tesisleri’nde oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Altay maçının bilet fiyatları açıklanırken, her iki tribün için de fiyatlar 5 TL olarak belirlendi. İç sahadaki ilk maç olması nedeniyle taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maçın saat 16.00’da başlayacağı bildirildi. Taraftarların 15.00’dan itibaren tribünlere alınmaya başlanacağı ifade edildi. Biletlerin Cumartesi gününden itibaren maçın oynanacağı tesiste taraftarlar için satışa sunulacağı kaydedildi.

Takım, maçın hazırlıklarına başlarken, yönetimden teknik heyet ve futbolculara kadar herkes taraftarlardan destek beklediğini açıkladı. Altay’ı yenerek ilk galibiyetini almak isteyen Yeşil-Kırmızılı takım taraftarlarla bütünleşmenin hesaplarını yapıyor. Bu arada geçmiş yıllarda yaşanan Diyarbakırspor, Altay gerginliği nedeniyle Büyükşehir Belediyespor, İzmir ekibine zeytin dalı uzatma kararı aldı. Yönetimin, konuk takımı kamp yaptığı otelde ziyaret edeceği ve maç öncesinde de Altay kafilesine çiçek verileceği ifade edildi. Diyarbakır’a gelen rakip takımlarla dostluk ilişkileri geliştiren Büyükşehir Belediyespor, bunlara Altay’ı da eklemek isterken, konuk takıma ayrıca dostluk yemeği verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER