Bu ligde çok şey değişecek

Y.Diyarbakırspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, geride kalan 5 maçta 2 yenilgi almalarının önemli kayıp olduğunu ancak takımının ilerleyen haftalarda zirveye tırmanacağına inandığını söyledi.

Bu ligde çok şey değişecek
Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü oynanacak Kayseri Şekerspor maçı öncesinde sabah kahvaltısında moral depoladı.

‘KALİTEMİZİ BİLİYORUZ, ÇIKIŞ YAPACAĞIZ’


Geçen hafta deplasmanda Ayvalıkgücü’ne 1-0 yenilerek şampiyonluk mücadelesinde önemli bir kayıp yaşayan Yeni Diyarbakırspor,Pazar günü kendi sahasında yapacağı Kayseri Şekerspor maçını kazanarak bu kaybı telafi etmenin hesaplarını yaparken,Teknik Direktör Namık Altunsoy,5 haftada yaşadıkları puan kayıplarından ders çıkararak çıkışa geçeceklerini söyledi.
Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarının altını çizen Altunsoy,”5 haftada 2 yenilgi almamız şampiyonluğu hedefleyen bir takım için elbette kayıptır. Ancak biz takımımızın kalitesini biliyoruz. Bu takım gereken çıkışı yakalayacaktır. Ayvalık’ta farklı kazanacağımız maçı kaybettik. Gol yollarındaki sorunu çözmek için bu hafta özel çalıştık. Futbolcular da işin bilincinde. İyi oynayıp kaybeden takım olmaya devam etmemeliyiz. “dedi.

‘RAKİP GÜÇLÜ AMA KAZANMALIYIZ’

Ligde çok şeyin değişeceğini de iddia eden Altunsoy,Pazar günü karşılaşacakları Kayseri Şekerspor’un iyi takım olduğunu ancak kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi. Altunsoy,”Bu işe emek harcayan başkanımız ve beklentileri olan Diyarbakır halkı var. Bunları üzmeye hakkımız yok. Şu an için hedeflediğimiz puanda değiliz ama böyle gitmeyecek. Ligde çok şey değişecek. Birkaç hafta sonra bu takım çok daha farklı noktada olacak. Kayseri Şekerspor şu ana kadar oynayacağımız takımlar arasında bana göre en iyisidir. Rakibi analiz ettik. Ama rakip kim olursa olsun biz Diyarbakırspor’uz ve kazanmak zorundayız. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

TARİHİ HANDA KAHVALTI MORALİ

Bu arada Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Yeni Diyarbakırspor, sabah kahvaltısında bir araya gelerek moral depoladı. Tarihi Hasanpaşa Hanı’nda bulunan Kahvaltıcı Kadri Usta’nın verdiği kahvaltıya katılan futbolcular tarihi mekanda yemek yiyerek stres attı. Kahvaltıdan sonra kısa bir gezintiye çıkan futbolcular,daha sonra tarihi handa hatıra fotoğrafları çektirdi. Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi,takımı ağırlayan Kahvaltıcı Kadri Usta’ya teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER