Kayıp Yakınlarının Oturma Eylemi 243. Haftasında

İnsan Hakları Derneği (İHD) ve kayıp yakınlarının düzenlediği 'Kayıplar bulunsun failler yargılansın' eylemi 243. haftasına girdi.İHD ve kayıp yakınlarının düzenlediği oturma eylemi Koşuyolu Parkı’nda bulunan Yaşam Hakkı Anıtı'nın...

Kayıp Yakınlarının Oturma Eylemi 243. Haftasında
İnsan Hakları Derneği (İHD) ve kayıp yakınlarının düzenlediği 'Kayıplar bulunsun failler yargılansın' eylemi 243. haftasına girdi.

İHD ve kayıp yakınlarının düzenlediği oturma eylemi Koşuyolu Parkı’nda bulunan Yaşam Hakkı Anıtı'nın önünde gerçekleşti. Eyleme İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, Uluslararası İnsan Hakları Federasyonu (FIDH) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Alataş, İHD Genel Başkan Yardımcısı Serdar Çelebi, İHD Bölge Temsilcisi Şevket Akdemir ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile kayıp yakınları katıldı. Eylemde konuşan İHD Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici, açıklanan demokratikleşme paketinin toplumsal beklentileri karşılamadığını vurguladı. Bilici, kayıpların akıbetlerinin açığa çıkarılmasını istedi. Beş dakikalık oturma eylemi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER