Büyükşehir Belediyespor'a Tribün Müjdesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz, Haberyirmibir Genel Yayın Yönetmeni, M. Yılmaz Bay’ın sunduğu Spor Extra programına telefon ile katıldı. Altay karşılaşmasını değerlendiren Kılavuz, stat konusunda ise müjde verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz, Haberyirmibir Genel Yayın Yönetmeni, M. Yılmaz Bay’ın sunduğu Spor Extra programına telefon ile katıldı. Altay karşılaşmasını değerlendiren Kılavuz, stat konusunda ise müjde verdi.

İşte Spor Extra’da Büyükşehir Belediyespor yönetiminin açıklamaları

Metin Kılavuz; Rakibimiz köklü Altay kulübüydü. Yüzüncü yıllarında şampiyonluğu hedefleyen bir takıma karşı oynadık. Zorlu bir mücadele oynadık. Takımımızın mücadelesini beğendik. Sürekli futbolcularımıza şunu söylüyoruz; Önce kendiniz için oynayın sonra bu kent için oynayın daha sonrada kulübünüz için oynayın. Futbolcularımızın bu üç söylemede uyduğunu düşünüyorum. Gelecekte daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Ankaragücü maçına da galibiyet parolasıyla çıkacağız.
Altay maçında bizim için güzel bir gelişmede taraftarlarımızdı. Doksan dakika boyunca bizi centilmence susmadan destekleyen taraftarlarımıza birkez de sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum.

EK TRİBÜN YAPILIYOR

Sayın Valimiz ile maç sonrası sohbet ettik. Ortak fikir bu stadyumun Diyarbakır’a yakışmadığıydı. Biz gerekli yerlere projelerimizi sunmuştuk. Ek tribünün yapılması için projeyi hazırlayıp, sunmuştuk. Bakanlıktan ödenek çıktı. Hesabada yattı. İki ay içerisinde tribünü tamamlamayı düşünüyoruz. Kente gereken bir tesis. Vali Bey’in yaklaşımı çok olumluydu. Sürekli söylediğimiz genç nufüs için tesisin önemini sürekli belirtiyoruz. Bu tesis daha da geliştirilecektir.

TARAFTARA TEŞEKKÜR


2. Başkan İhsan Uğur; Herşeyden önce taraftarımızı candan, yürekten kutluyorum. Maç sonuna kadar, disiplinden kopmadan takımlarını desteklediler. Lütfen her maçımıza gelsinler, takımlarını bu şekilde desteklesinler. Takımımızı beğendim ben. Ligin ilk haftalarıdır. Bu tür kayıplar normaldir. İleriki haftalarda daha iyi olacağız. Halkımız desteklerini esirgemesin. Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyespor’un özlediği taraftar profili budur. “

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul;
Mücadelemizde eksik olan goldü. İyi pozisyonlara girdik, iyi mücadele ettik. Memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Bu memlekete yakışan bir takım olmak istiyoruz. Uğur Tülemen’in sakatlığı üzdü bizi. Çok büyük şanssızlık. Gerekli tedavisini yapacağız.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER