İşlek’ten Destek Çağrısı

Y. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Y. Diyarbakırspor’un yarın oynayacağı Arsinspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

İşlek’ten Destek Çağrısı
İşlek’ten Destek Çağrısı

Y. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Y. Diyarbakırspor’un yarın oynayacağı Arsinspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maç öncesi, taraftar olarak her türlü hazırlıklarını tamamladıklarının altını çizen İşlek, başlama düdüğünden itibaren son düdüğe kadar centilmence takımlarını destekleyeceklerini ifade ederken, Diyarbakırlılara da çağrıda bulundu.

STADA GELİN

Y. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı İşlek, yaptığı açıklamada doksan dakika boyunca takımını destekleyecek bir grup kurduklarını belirtirken, tüm taraftarlardan da maça gelerek takımlarına destek olmasını istedi. İşlek, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Y. Diyarbakırspor, sıfırdan kurulan tertemiz bir kulüp. Bu kulüp bu memleketindir. Bu memleket bu takıma desteğini vermelidir. Kentin futbolu ne kadar özlediğini iki haftadır görebiliyoruz. Y. Diyarbakırspor ve Diyarbakır BŞB’nin maçları daha ilk hafta olmasına rağmen tıklım tıklım doldu. Bizde doksan dakika boyunca takımımızı destekleyecek gençlerden oluşturduğumuz bir grup kurduk. Doksan dakika boyunca destek verecek, Y. Yozgat maçında olduğu gibi rakibi kazansada alkışlayan bir taraftar profili oluşturmak istiyoruz. Amacımız, hem centilmenliğimizle ses getirmek, hemde kulübümüzün şampiyonluğa giden yolda yanında olmak. Bu nedenle yarın oynanacak olan karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Gelip, doksan dakika centilmence takımımızı destekleyelim” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN İŞLEK

Öte yandan geçtiğimiz hafta anjiyo olan İşlek’e bir kötü haberde annesinden geldi. Y. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı İşlek’in uzun süreden beridir sağlık sorunu yaşayan annesinin sağlık problemlerinden dolayı ayağı kesildi. Dicle Üniversitesi’nde gerçekleştirilen operasyon sonrası İşlek’in moralinin bozuk olduğu gözlemlenirken, annesinin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER