Servis Şoförlerine Yönelik Eğitim Semineri Sona Erdi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, taşımalı sistem ile öğrenci servisi yapan şoförlere yönelik eğitim semineri ikinci gününde sona erdi.Kulp Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen seminere jandarma komutanlığında görevli trafik...

Servis Şoförlerine Yönelik Eğitim Semineri Sona Erdi
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, taşımalı sistem ile öğrenci servisi yapan şoförlere yönelik eğitim semineri ikinci gününde sona erdi.

Kulp Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen seminere jandarma komutanlığında görevli trafik tim komutanı başçavuş Güven Zağıl, İlçe Emniyet Amirliği Trafik Büro'da görevli polis memuru Adem Demir ve İlçe Milli Eğim Müdürü Fesih Yener konuşmacı olarak katıldı. Seminerde şoförlere, okul öğrencilerinin en güvenli bir şekilde okul servisleriyle varacakları yere ulaştırmaları, emniyet kemerlerinin mutlaka takılması, takip mesafelerine uyulması, hız kurallarına uyulması,camların sabitlenmesi, öğrenci indirip bindirmelerde daha dikkatli davranılmasını, sürücülerin, görev alanlarında araç içinde veya dışında kesinlikle sigara içmemesi, tespih ve zincir gibi nesneler kullanmaması, trafik kurallarının ihlal edilmemesi uyarılarında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER