Çermik Devlet Hastanesi'ne Ortopedi Uzmanı Atandı

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Devlet Hastanesi'ne yeni atanan ortopedi uzmanı görevine başladı.Çermik Devlet Hastanesi'nde boş bulunan ortopedi uzmanlığına yeni atanan Operatör Dr. Uğur Özkanlı göreve başladı. Dicle Üniversitesi Tıp...

Çermik Devlet Hastanesi'ne Ortopedi Uzmanı Atandı
Diyarbakır'ın Çermik İlçe Devlet Hastanesi'ne yeni atanan ortopedi uzmanı görevine başladı.

Çermik Devlet Hastanesi'nde boş bulunan ortopedi uzmanlığına yeni atanan Operatör Dr. Uğur Özkanlı göreve başladı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nde ihtisasını tamamlayan Op. Dr.Uğur Özkanlı, Bismil Devlet Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji uzman doktorluk görevinden ayrılarak Çermik Devlet Hastanesi'ne tayin istedi. Diyarbakırlı olduğunu ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Uğur Özkanlı, eşinin Çermikli olduğunu ve Çermik’e isteyerek geldiğini kaydetti.

Çermik Devlet Hastanesi ameliyathanesinin ameliyatlar için uygun olduğunu ve her türlü teknik donanıma sahip olduğunu dile getiren Op.Dr. Uğur Özkanlı, bundan böyle ilçe devlet hastanesinde ortopedi ve travmatoloji hastalarının ilçe devlet hastanesi ortopedi bölümüne başvurmaları halinde her türlü ameliyatlarının hastanede yapılacağını, kapalı diz ameliyatı, omuz ameliyatı yapmaya başladıklarını, tüm kırık ve çıkık ameliyatlarının yanı sıra çocuklardaki ortopedik problemlerin tedavisinin de ilçe devlet hastanesi bünyesinde yapılacağını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER