Diyarbakır A.Ş - Arsin'i Konuk Ediyor

Taraftarlar tribünlere davet edilirken,Yeşil-Kırmızılı takım kendi sahasındaki ilk lig galibiyetini alarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

Diyarbakır A.Ş - Arsin'i Konuk Ediyor
Taraftarlar tribünlere davet edilirken,Yeşil-Kırmızılı takım kendi sahasındaki ilk lig galibiyetini alarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

HEYECAN 13.30’DA BAŞLAYACAK

Y.Diyarbakırsporiçin bugün önemli bir gün olacak. Geçen sezonki BAL şampiyonluğu için TFF yönetimi tarafından kupa verilecek. Bu yüzden Atatürk Stadı’ndaki heyecan saat 13.30’dan itibaren başlayacak.
Kupa töreninden sonra saat 15.00’da Arsinspor’la karşı karşıya gelecek. Şekerspor’u deplasmanda yenerek galibiyetle tanışan Yeşil-Kırmızılı takım,bu kez kendi sahasında ilk lig galibiyetini alarak galibiyetleri seriye bağlamak istiyor.

UĞUR VE AKIN FORMA GİYEMİYOR

Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Y.Diyarbakırspor’da sakatlıktan kurtulan ancak hazır olmayan Uğur Parlak ile hafta içindeki idmanda sakatlanan Akın’ın bugünkü maçta forma giymeyeceği açıklandı. En az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Akın’ın tedavisine ağırlık verilirken,teknik heyetin bu nedenle sol bekte bugün farklı bir isme yer vereceği öğrenildi.

KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ

Taraftar dernekleri ve taraftar grupları dün şehirde tur atarak taraftarları maça davet ederken,kadın ve çocukların ücretsiz alınacağı maç için kapalı 3 TL ve maraton 1 TL şeklinde fiyat biçilen biletler maçtan önce stat gişelerinde satışa sunulacak. Önceki maçlarda yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu maç için fazla sayıda bilet basıldığı ifade edildi.

ALTUNSOY TRİBÜNDE

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Yeşil-Kırmızılı takımın geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandığı Şekerspor maçında 7 dakikalık uzatma işaret edip maçı 12 dakika uzatan hakem Deniz Kükrek’e itirazlarda bulunan ve bu yüzden hakem tarafından tribüne gönderilen Altunsoy’a 1 maç yedek kulübesine giriş yasağı ve Bin 500 TL para cezası verdi.

BUGÜN TAKIMIN BAŞINDA YOK

Altunsoy’un bugün oynanacak Arsinspor maçında takımın başında sahaya çıkamayarak tribünlerden yardımcılarına direktifler vereceği,takımın başında antrenörler Engin Selvi ,Hüseyin Kaya ve Nahit Özseçen’in yer alacağı bildirildi.
Cezasını bugün tamamlayacak olan deneyimli teknik adam,Salı günü Altay’la oynanacak kupa maçında takımın başında sahaya çıkabilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER