Ankaragücü - Diyarbakır BŞB. Canlı Yayın

Büyükşehir, bugün tarihinde ikinci kez karşılaşacağı Ankaragücü’nü yenerek ligdeki ilk galibiyetine uzanmak istiyor.

Ankaragücü - Diyarbakır BŞB. Canlı Yayın
Dün başkente giden Yeşil-Kırmızılı takımda sakat olan Uğur’dan başka eksik yok. Maç Başkent Tv’den canlı yayınlanacak.

FUTBOLCULAR GALİBİYETE İNANIYOR


Mücadele ettiği 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk 2 haftayı beraberliklerle kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, galibiyet özlemine Ankara’da son vermenin hesaplarını yapıyor. Diyarbakır’daki hazırlıklarını tamamlayarak dün sabah uçakla başkente giden Büyükşehir’de moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlenirken,futbolcular şampiyonluğun güçlü adayı olarak kabul edilen Ankaragücü’nü yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi. İddialı konuşan futbolcular,rakipten çekinmelerinin söz konusu olmadığını dile getirdiler.
Ankaragücü’nün geçen sezondan kalma cezası yüzünden seyircisiz oynanacak maç öncesinde Büyükşehir’de cezalı yok,sakat ise sadece Uğur Tülümen. Ankaragücü’nde ise eksik futbolcu olmadığı bildirildi.

MAÇ HABERYİRMİBİR’DE CANLI YAYINLANACAK

Bu arada Ankaragücü-Büyükşehir Belediyespor maçının ulusal yayın yapan Başkent Tv’den naklen yayınlanacağı açıklandı. Başkent Tv yetkilileri ile görüşen haberyirmibir'de bu maçı bu sayfadan yayınlayacak.
Öte yandan Büyükşehir, tarihinde ikinci kez Ankaragücü ile karşılaşacak. 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası gruplarında karşılaşan iki takım arasında Ankara’da oynanan maçı başkent temsilcisi 3-1 kazanmıştı.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 12:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa çetin
mustafa çetin - 11 yıl Önce

başarilar di̇leri̇m

SIRADAKİ HABER