Tff Diyarbakır’da Bilgisayar Dağıtacak

Yeni Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupasını vermek üzere yarın Diyarbakır’a gelecek olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminin okullara ve spor taban birliklerine bilgisayar dağıtacağı belirtildi.TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel...

Tff Diyarbakır’da Bilgisayar Dağıtacak
Yeni Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupasını vermek üzere yarın Diyarbakır’a gelecek olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminin okullara ve spor taban birliklerine bilgisayar dağıtacağı belirtildi.

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yaptığı açıklamada bu bilgisayarların, U20 Dünya Kupası Şampiyonası'nda kullanıldıktan sonra TFF'ye ait bir depoya kaldırılan bilgisayarlar olduğunu söyledi. Koşar, “Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu toplanarak bilgisayarları okullara dağıtma kararı aldık. Bu görevi de bana verdiler. Diyarbakır’daki okullara dağıtılmak üzere bilgisayarları valiliğe teslim edeceğiz. Ayrıca spor taban birliklerine de bilgisayar hediye edeceğiz” dedi.

Edip Eren, Arif Koşar ve Taylan Üner’den oluşan TFF heyetinin dağıtacağı bilgisayarların 34 adet olduğu ifade edildi. Diyarbakır Valiliği’nin yanı sıra Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Diyarbakırspor kulüplerini ziyaret edecek olan TFF heyeti, daha sonra Atatürk Stadı’na gelerek Yeni Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupasını verecek. Heyet, Yeni Diyarbakırspor-Arsinspor maçını da izledikten sonra kentten ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER