BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA, PAZARSPOR ALARMI

Spor toto 2 lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Pazarspor için hazırlıklarına başladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA, PAZARSPOR ALARMI
 Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Düzyurtspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor beraberliğiyle kapatan Diyarbakır Büyükşehir  Belediyespor Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçı için alarm verildi. Yeşil – kırmızılı takım Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde idmanlarına başladı. Koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında teknik taktik  çalışmaları yapılan antreman yaklaşık 2 saat sürdü. Futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Teknik direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, “ Pazar günü sahamızda oynayaacğımız pazarspor maçı için idmanlarımıza başladık. Çalışmalarımızı Cuma günü öğleden sanra tamamlayıp, tesislerimizde maç saatine kadar kampa gireceğiz. Artık ligde oynayacağımız tüm maçlarımız bizim için çok önemlidir “ dedi.
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü futbolcusu SERCAN ÖZÇELİK'in 22.02.2015 tarihinde oynanan BİRLİKNAKLİYAT DÜZYURT - DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 23.02.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.  

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER