Dalkurd FF ile Hazırlık maçı yapıldı

Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bugün özel karşılaşmada İsveç Liginde mücadele eden Dalkurd ile karşılaştı.

Dalkurd FF ile Hazırlık maçı yapıldı
 Spor Toto 2.lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımımız,cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Buğsaşspor müsabaka öncesi hazırlık maçında İsveç  1.Lig takımı Dalkurd’a  3-1 mağlup oldu.
Karşılaşma 13:30’da başladı.Karşılaşmanın ilk on dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçildi.On dakikalık zaman diliminin ardından Konuk ekip Dalkurd oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi ve ilk yarı sonucu misafir takımın 2-0 üstünlüğü ile soyunma odasına girildi.
İkinci yarıya farklı bir kadro ve taktikle başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımımız kontrolünü ele almasına rağmen girdiği pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmayı ekibimiz 3-1 mağlup olarak tamamladı.
Maç sonunda misafir takımı yemekte ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımımız yemek sonunda Dalkurd’u kente yakışır bir şekilde uğurladı...
Tribünler Tek Renk...
Karşılaşma oldukça güzel görüntülere sahne oldu.90 dakika boyunda her iki takımada destek çıkan tribünler İsveç takımı Dalkurd sporcu ve yöneticilerine kardeşliğin ne denli derin olduğunu adeta gösterir gibiydi.Rakibinin ve Kendi takımlarının her pozisyonuna alkışlarla karşılık veren tribünler rakip takımın dikkatinden kaçmadı.Dalkurd’lu oyuncular tribünlere koşarak sevgi gösterisinde bulundu.Maç sonunda ise Diyarbakır’lı gençler’in fotoğraf çekme ve forma isteklerini kırmayan Dalkurd takımın oyuncuları Diyarbakır halkını çok sıcak kanlı ve cana yakın bulduklarını dile getirdiler.
Gelenek Bozulmadı...
Türkiye liglerinde son 2 sezon en centilmen kulübü olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporumuz,hazırlık maçı yaptığı Dalkurd takım kaptanına ve Hakemlere saha içerisinde çiçekler vererek geleneğini devam ettirdi.
Taraftar Forması hediye edildi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımımızın Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,müsabaka öncesi İsveç 1.Lig takımı Dalkurd spor takımının Başkanı ve sporcularına Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 21 numaralı taraftar formasını hediye etti.

Tek Gol Serdar’dan...
Karşılaşmanın ilk yarısında misafir takımın üstün oyununa karşı gol bulamayan ekibimiz,İkinci yarı ise oyunun üstünlüğünü eline alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporumuz 80.dakikada Serdar Deniz’in ayağından bulduğu tek gol oldu.







Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER