DİYAR’A PARA DOPİNGİ

Diyarbakırspor A.Ş’ye Play-Off öncesi para dopingi. Futbolculara, maç başı alacakları nedeniyle ödeme yapıldı.

DİYAR’A PARA DOPİNGİ
 300 Bin TL Ödeme Yapıldı

Diyarbakırspor A.Ş’nin onursal başkanı ve kulübün en büyük maddi destekçisi Feyzi İlhanlı, Play-Off öncesinde takıma para dopingi yaptı. Geçen hafta kente gelerek teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapıp şampiyonluk halinde takıma 500 bin TL prim vereceğini açıklayan İlhanlı, futbolcuların maç başı alacaklarını banka hesaplarına yatırarak şampiyonluk yolunda önemli bir motivasyon sağladı. Futbolculara 8'er maç başı alacaklarına denk gelen 300 bin TL değerinde ödeme gerçekleştirildi.

Kulüpler Sorunlarla Boğuşurken…

Diyarbakırspor A.Ş Futbol Yatırımları A.Ş’den yapılan açıklamada,”Türkiye'de önemli gelir kaynakları,maddi destekçileri,güçlü sponsorları,siyasi ve bürokratik destekçileri olan kulüpler bu avantajlarına rağmen maddi sorunlarla boğuşurken,kulübümüzün borçsuz olarak yoluna devam etmesinde en büyük pay sahibi olan Feyzi İlhanlı'nın fedakar bir tutum sergilemesi takdir toplamaya devam etmektedir.” denildi.

‘Tüm Kesimleri Desteğe Davet Ediyoruz’

 “Diyarbakırspor markasını bugüne kadar kimseye muhtaç etmeyen ve şampiyonluk için her türlü maddi imkanlarını zorlayarak bugünlere getiren İlhanlı'ya bir kez daha teşekkür ediyoruz.” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada,tüm kesimlere de destek çağrısı yapıldı. Açıklamada,” Şampiyonluğa giden yolda kentteki iş dünyasını, sivil toplum örgütlerini, mülki amirleri, yerel yönetimleri ve bu kadim kente vefa borcu olan herkesi imkanları ölçüsünde destek olmaya çağırıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

SAFFET AZBAY - www.haberyirmibir.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER