Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, mutlak 3 puan hesapları yapıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Cumartesi günü Ankara’da Kızılcahamamspor’la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, mutlak 3 puan hesapları yapıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, mutlak 3 puan hesapları yapıyor
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Cumartesi günü Ankara'da Kızılcahamamspor'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, mutlak 3 puan hesapları yapıyor.
Play-Off'a kalmak için yarıştığı Bugsaşspor, Tepecikspor ve Nazilli Belediyespor'un zorlu maçlar oynayacağı haftada Ankara'dan 3 puanla dönerek avantaj sağlamak isteyen yeşil-kırmızılı takımın Seyrantepe Tesisleri'nde sürdürdüğü idmanlara sakatlıkları bulunan Uğur ve Barış dışındaki tüm futbolcular katılıyor. 

Çalışmalarını yarın tamamlayıp Cuma günü uçakla Ankara'ya gidecek olan Büyükşehir Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, 3 puan için Umutlu konuştu. Geçen hafta şok bir yenilgi aldıklarını belirten Doğrul, "Bu sonucu beklemiyorduk. Bu nedenle çok üzüldük ama futbolda bunlar var. Çabuk toparlanmamız lazım. Bunun için de Ankara'dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Rakiplerimizin birbirleriyle ve şampiyonluk adaylarıyla oynadığı haftada kazanıp avantaj sağlamak istiyoruz" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER