Diyarbakırspor, Camiasını Mutlu Etti

Denizli Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Diyarbakırspor, taraftarlarına çifte bayram sevinci yaşattı.

Diyarbakırspor, Camiasını Mutlu Etti
 

Galibiyeti değerlendiren başkan Feyzi İlhanlı, Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul ve Teknik Direktörümüz Fethi Çokkeser, galibiyeti bayram hediyesi olarak taraftarlarına armağan etti.

Deplasmanda Bir Başka

Kendi sahasında oynadığı iki maçta Çine Madranspor ve Yeşil Bursaspor'la 0-0 berabere kalarak hem galibiyete hem gole hasret kalan Diyarbakırspor, geçen sezon alışık olduğu deplasman başarısını bu sezon da devam ettiriyor. Geçen sezon deplasmanda 31 puan alarak en başarılı deplasman takımı unvanı kazanan Diyarbakırspor, bu sezon da 3 deplasman maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak ligde topladığı 9 puanın 7'sini dış sahalarda kazandı.

Galibiyet Golü Kaptandan

Ligde attığı tüm golleri de yine deplasmanda atma başarısını gösteren Yeşil-Kırmızılı ekip, ligin iddialı ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Takımına 3 puanı getiren golü 43.dakikada kaptan Erhan Kurt kaydetti. Başarılı bir futbol ortaya koyan takımımızda maç sonunda büyük sevinç yaşanırken, galibiyet bayram hediyesi olarak taraftarlara hediye edildi. Diyarbakırspor bu sonuçla puanını 9'a çıkararak 5.haftayı 4.sırada tamamladı. Diyarbakırspor, 12 Ekim Pazar akşamı saat 19.00'da Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Çanakkale Dardanelspor'la karşılaşacak.

Başkan ilhanlı: 'En Güzel Hediye Oldu'

Takımın en güzel hediyeyi verdiğini belirten Başkan Feyzi İlhanlı, "Teknik heyet ve futbolcuları yürekten kutluyorum. Bayrama galibiyetle girmek güzel bir duygu. Takımı hem bize hem cefakar taraftarlarımıza en güzel hediyeyi sundu. Deplasmanda sorun yaşamıyoruz. Kendi sahasındaki sorunu da çözmemiz lazım. Aşırı beklenti takım üzerinde baskı yapıyor. Alacağımız bir galibiyetle bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Takımın sabırlı şekilde desteğe ihtiyacı var. Bu takım taraftarların hak ettiği ve beklediği başarıları yaşatacaktır" dedi.

Doğrul: Taraftarlarımız Sabırla Destek Vermeli

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul da, "Takım Denizli deplasmanı öncesinde iyi bir kenetlenme gösterdi. Takımda galibiyet inancı çok yüksekti. İyi oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Daha farklı kazanabilirdik, pozisyonlar da bulduk ama sadece birini atabildik. Önemli olan 3 puan almaktı ve bunu başardık. Bu galibiyetle üzerimizdeki baskı ve stresi attığımıza inanıyorum. Bundan sonra daha iyi olacağız. Bu anlamlı galibiyeti yüreği bu takımın başarısı için atan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcuları da bayrama mutlu girmemizi sağladıkları için kutluyoruz. Taraftarlarımızdan bir ricam olacak. Sabırlı olsunlar ve puan kayıplarından sonra umutsuz olmasınlar. Her zaman bu takıma inansınlar. Bu takımın Sonuç ne olursa olsun her zaman için bu takıma inanıyorum. Takımda herkes başarı için mücadele ediyor" diye konuştu.

Çokkeser: Sabırlı Destek Beklediğimiz Başarıları Getirecek

Teknik Direktör Fethi Çokkeser ise özellikle ilk yarıda iyi oynadıklarını, ikinci yarıda da iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi. Galibiyeti taraftarlara hediye eden Çokkeser, "Sezon başlarındaki puan durumları yanıltır. Bazı takımların aldığı iyi sonuçlar ve bazılarının aldığı kötü sonuçlar lig geneli için ölçü olmaz. Denizli Büyükşehir Belediyespor da şampiyonluk için iddialı olan ancak istediği sonuçları alamayan bir ekip. Aldığımız galibiyet yarıştaki olası bir rakibimizi yenmemiz açısından da önemli. İlk yarıda oyunun hakimiydik ve golü de bulduk. İkinci yarıda futbolcularımız canlarını dişlerine takarak mücadele etti. Ceyhun'un çıkardığı top dışında rakibe pozisyon vermedik. Daha fazla pozisyon bulan taraf bizdik. Biz de her hafta galip gelmek isteriz ama bazen olmuyor. Bu takıma gerekli sabır ve destek verilirse hak ettiği yere gelecektir. Sahaya her şeylerini koyan futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti kalbi bu takım için atan taraftarlarımıza, tüm camiamıza ve başkanımıza hediye ediyorum. Tüm İslam âleminin ve Diyarbakırspor camiasının, taraftarlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Önümüzdeki Çanakkale Dardanelspor maçı çok önemli. İki günlük bayram izninden sonra bu maçın hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER