DİYARBAKIRSPOR DEPLASMANDA BİR BAŞKA

3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor, Türkiye liglerinin en başarılı deplasman takımları arasında yer alıyor

DİYARBAKIRSPOR DEPLASMANDA BİR BAŞKA
 Yeşil-Kırmızılı takım, kendi grubunda 23’er puan toplayan Dardanelspor ve Derincespor’dan sonra, hanesine yazdırdığı 22 puanla dış sahalarda en başarılı 3.takım oldu. Ligde topladığı 42 puanın 22’sini,elde ettiği 10 galibiyetin 6’sını deplasmanda kazanan Diyarbakırspor, 12 deplasman maçında 6 galibiyet,4 beraberlik alırken,sadece 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Diyarbakırspor, kendi sahasında ise 13 maçta 4 galibiyet,8 beraberlik ve 1 yenilgi alıp 20 puan toplayarak oldukça başarısız bir grafik çizdi.

 

7 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ VAR

Bu arada Diyarbakırspor, son 7 lig maçında yenilmezlik serisi yakaladı. İkinci yarıdaki tek yenilgisini ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’’a 2-0 yenilerek alırken,bu maçın ardında yenilgiyi unuttu. Son 7 maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlikle 15 puan toplarken, ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan 3 takım arasında yer aldı.

 

İLHANLI :”HEDEFİMİZ TÜM MAÇLARI KAZANMAK”

Başkan Feyzi İlhanlı, kalan 10 hafta için 10’da 10 hedefi belirlediklerini söyledi. Takımın gidişatından duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhanlı,”Sezon başındaki hedefimiz ligi şampiyon tamamlayıp 2.Lig’e doğrudan çıkmaktı. Ne yazık ki ligin ilk yarısında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. İkinci yarıda yaptığımız takviyelerle çıkışa geçtik ve iyi gidiyoruz. Hedefimiz kalan 10 maçın tamamını kazanmaktır. Bunu başaracak gücümüz var. Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum. Birinciliği sonuna kadar kovalayacağız. Play-Off’tan da olsa 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER