Atik'ten Mülakat Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Ankara’da yapılan mülakata katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, mülakatın kendisi için başarılı geçtiğini düşündüğünü dile getirerek, bundan sonrası için takdirin partinin yetkili organlarında olduğunu söyledi.

Atik'ten Mülakat Değerlendirmesi
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Ankara'da yapılan mülakata katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, mülakatın kendisi için başarılı geçtiğini düşündüğünü dile getirerek, bundan sonrası için takdirin partinin yetkili organlarında olduğunu söyledi.

AK Parti'de Diyarbakır Milletvekili aday adayları, parti genel merkezi tarafından Ankara'da mülakata tabi tutuldu. Mülakata katılan milletvekili aday adaylarından Abdullah Atik, mülakatın kendisi için başarılı geçtiğini düşündüğünü dile getirerek, bundan sonrası için takdirin partinin yetkili organlarında olduğunu kaydetti. Atik, 7 Nisan'daki kesin liste açıklamasına kadar net bir şey söylemenin doğru olmayacağını ifade etti.

"BU TARİHİ SÜREÇTE SORUMLULUK ALMAK İSTİYORUZ"

7 Haziran seçimlerinin hem ülke hem de bölge için tarihi öneme sahip olduğunu anlatan Atik, "İlk kez sivil bir Anayasa yapılacak. Öyle görünüyor ki şartlar oluştuğu takdirde bu seçimden sonra başkanlık sistemine geçilerek, ülkenin 100 yıla yaklaşan idari sistemi değişecek. Çözüm sürecinde nihai kararlar verilecek, inşallah ülkemizin ve bölgemizin özlemini duyduğu barışa kavuşacağız. Cumhuriyetin 100. yılı için belirlenen 2023 hedefine giden yolda bir seçim olacak. Bu seçim hem ülkemiz ve bölgemiz için hem deTürkiye'nin gelecekteki en büyük umudu olan AK Parti için oldukça önemli olacak. Bizler de bu kritik süreçte tarihi sorumluluğu omzumuza alarak Diyarbakır'ımızı ve halkımızı mecliste temsil etmek için yola çıktık. Bizler partimizin ve halkımızın hizmetkarıyız. Partimizdeki ilgili ve yetkili mercilerin aday belirlemede en doğru kararları vereceklerine inanıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER