Diyarbakırspor Siyah Bant İle Çıkacak

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor AŞ deplasmanda 1-0 kazanılan Yimpaş Yozgatspor maçı sonrasında otobüs ile Diyarbakır'a dönerken Kayseri yolunda kalp krizi geçiren kaleci antrenörü Öner Piroğlu kaldırıldığı...

Diyarbakırspor Siyah Bant İle Çıkacak
Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor AŞ deplasmanda 1-0 kazanılan Yimpaş Yozgatspor maçı sonrasında otobüs ile Diyarbakır'a dönerken Kayseri yolunda kalp krizi geçiren kaleci antrenörü Öner Piroğlu kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Futbol Federasyonu, acı haber nedeniyle Diyarbakırspor camiası ve Piroğlu'nun ailesine başsağlığı dilerken, hafta sonunda oynanacak tüm lig müsabakalarında saygı duruşu yapılması kararlaştırıldı. Birçok kulüpten de Diyarbakırspor A.Ş'ye taziye mesajları gönderildi.

SAHAYA SİYAH BANTLA ÇIKACAKLAR

Piroğlu'nun ölümü Diyarbakırspor camiasında da büyük üzüntüye neden oldu. Diyarbakırspor A.Ş , Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Ankara Şekerspor maçına siyah bantla çıkma kararı alırken, taraftarların da tribünde bu yönde pankartlar açacağı ifade edildi. Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, Piroğlu'nun ölümü nedeniyle sahaya siyah bantla çıkmak için TFF'ye başvurduklarını söyledi. Tanrıverdi, bu olayın şokunu atamadıklarını dile getirdi.

Diyarbakırspor'un eski Futbol Şube Sorumlusu Şahap Akçadağ Türkiye futboluna uzun yıllar hizmet eden Piroğlu'nun Diyarbakırspor'un başarısı için mücadele ederken vefat etmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Akçadağ, "Ölümün her türlüsü üzücüdür. Ancak görev ifade ederken yaşanan ölümlerin acısı daha derindir. Öner hoca bu açıdan Diyarbakırspor'un unutulmazları arasına girmiştir. Her zaman saygıyla ve rahmetle anılacaktır. Diyarbakırlılar kendisine hizmet edenleri asla unutmaz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 13:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mesut ÖNAL
Mesut ÖNAL - 10 yıl Önce

allah rahmet etsin......ailesi başta olmak üzere diyarbakırspor kulübü ve spor camiasının başı sağolsun..mekanı cennet olsun...

SIRADAKİ HABER