Hırsızlar İlçenin İletişimini Kesti

Diyarbakır'ın Kulp ilçe merkezinde bulunan Eski Mahalle ve Yeni Mahalle'nin telefon kablolarının çalınması sonucu her iki mahallenin çevre ile iletişimi kesildi.Edinilen bilgiye göre Eski ve Yeni Mahalle'nin iletişimini sağlayan ve yer altında...

Hırsızlar İlçenin İletişimini Kesti
Diyarbakır'ın Kulp ilçe merkezinde bulunan Eski Mahalle ve Yeni Mahalle'nin telefon kablolarının çalınması sonucu her iki mahallenin çevre ile iletişimi kesildi.

Edinilen bilgiye göre Eski ve Yeni Mahalle'nin iletişimini sağlayan ve yer altında bulunan telefon kabloları, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce 3 gün önce çalındı. Bu nedenle mahalle sakinleri, 3 günden bu yana internet ve sabit hat telefonlarını kullanamıyor. Kulp İlçesi Türk Telekom yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık 400-450 metre uzunluğundaki telefon kablosunun çalındığı belirtildi. Hırsızlık dolayısıyla 3 gündür vatandaşlara internet ve telefon hizmeti verilemediği belirtildi.

Mahalle sakinleri konuyu ilçe emniyet amirliğine ve telekom yetkililerine, ekiplerin sorunlarını gidermek üzere çalışma başlattıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER