DİYARBAKIRSPOR TRANSFERİ SONUÇLANDIRMAK ÜZERE

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Diyarbakırspor’da transfer çalışmalarının sonuçlanma aşamasına geldiği bildirildi.Genel Menajer İsmet Yılmaz, yeni transferleri kamp çalışmaları başladıktan sonra açıklayacaklarını söyledi.

DİYARBAKIRSPOR TRANSFERİ SONUÇLANDIRMAK ÜZERE
 Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girerek 2.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Diyarbakırspor’da transfer çalışmaları İstanbul’da sürdürülüyor.  İstanbul’da bulunan Genel Menajer İsmet Yılmaz, nokta transferler yapma çabası içinde olduklarını belirterek, forvet hariç diğer mevkilerdeki oyuncularla anlaştıklarını söyledi.  Devre arası transferinin zorluğuna dikkat çeken Yılmaz,”Devre arası transferi en zor transfer dönemidir. Takımlar iyi oyuncularını bırakmak istemez. Maddi sorunlar başta olmak üzere çeşitli nedenlerle ayrılmak isteyen oyuncular oluyor ve bunların da hem maliyeti hem de isteyenleri fazla oluyor. Nokta transferler yapmaya çalışıyoruz. “ dedi.

‘KAMP BAŞLADIKTAN SONRA AÇIKLAYACAĞIZ’

Yılmaz, transferleri kamp başladıktan sonra açıklayacaklarını da ifade ederek,ikinci yarıda çok daha güçlü bir takım olacaklarını söyledi. Yılmaz, ”Şu ana kadar forvet hariç diğer mevkilere almak istediğimiz oyuncularla anlaştık. Forvet için de önemli isimlerle görüşüyoruz ancak arada pürüzler var. Transferlerimizi kamp çalışmaları başladıktan sonra resmi olarak açıklayacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Diyarbakırspor için en iyisi yapılıyor. Başkanımız Feyzi İlhanlı her zaman olduğu gibi maddi konularda her türlü fedakarlığı yapıyor. İkinci yarıda çok farklı bir takım olacağız. Teknik heyetle beraber gece gündüz demeden çalışma yapıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER