Diyarbakırspor'da Galibiyet Yemeği

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Kocaelispor'u 5-1 yenerek şampiyonluk yolundaki yürüyüşüne devam ederken, Kocaeli'nde yaşayan Diyarbakırlılardan takıma destek geldi.

Diyarbakırspor'da Galibiyet Yemeği
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Kocaelispor'u 5-1 yenerek şampiyonluk yolundaki yürüyüşüne devam ederken, Kocaeli'nde yaşayan Diyarbakırlılardan takıma destek geldi.
Maçı izleyerek takıma destek veren taraftarlar maçtan sonra farklı galibiyetin sevincini yaşarken, Kocaeli'nde yaşayan Diyarbakırlı iş adamı Abdullah Eryılmaz, yeşil-kırmızılı takıma yemek verdi.
Yemekte konuşan yeşil-kırmızılı ekibin başkanı Feyzi İlhanlı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çekerek teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Takıma destek veren taraftarlara ve yemek veren iş adamı Abdullah Eryılmaz'a teşekkür eden İlhanlı,"Diyarbakırspor'un adını ve misyonunu yaşatıyoruz. Deplasmanlarda aldığımız farklı galibiyetler bizi mutlu ediyor. Kocaeli'ndeki taraftarlarımıza ve hemşerilerimizi kutluyoruz. Bu güzel galibiyet için takımımızı da kutlarken, yemek veren iş adamımız ve hemşehrimiz Abdullah Eryılmaz'a da teşekkür ediyoruz. Kocaelispor yönetimi ve taraftarı da bizi çok iyi ağırladı. Onlara da teşekkür ediyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2013, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER