DİYARBEKİRSPOR ETİMESGUT BELEDİYESİNE BİLENİYOR……

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyesi maçının idmanlarını tam kadro ile yoğun tempoda sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR   ETİMESGUT BELEDİYESİNE BİLENİYOR……
 Geçen hafta ödemeleri  yapılan,yüksek moralle hazırlıklarını sürdüren Yeşil – Kırmızılı futbolcular pür neşe. Teknik Direktör Bülent Demirkanlı ,Cuma günü ögleden sonraya kadar sürdürülecek çalışmaların tek hedefinin ve planlarının galibiyet olduğunu belirterek,” Diyarbekirspor’umuz deplasmanda ligin ilk maçını oynayacaktır. Hedefi belli olan bir takımız. İster sahamızda , ister deplasmanda olsun aynı şeyi düşünürüz. Hiçbir rakibimizi gözümüzde buyütmeyiz ve küçültmeyiz. Önemli olan sahadan galibiyetle ayrılabilmektir “ dedi.

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde yapılan idman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı, daha sonra teknik taktik ağırlıklı antreman yapıldı. Kalecilerde kaleci  antrenörü nezaretinde ayrı bir bölümde çalıştılar. Yeşil – Kırmızılı takımda futbolcular arzulu ve istekli, özverili yaklaşık iki buçuk saat süren idman yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER