DİYARBEKİRSPOR, LU TARAFTARLARDAN SÜPER SEVİNÇ

– 1968 Yılında Diyarbakır’da Yıldız ve Dicle Gençlik isimle 2 amatör kulübün birleşmesiyle kurulan ve o günden bugüne kadar oynadığı 1,2 ve 3.liglerde süper başarılar elde etmiş olan Diyarbakırspor’dan 7 – 70 ‘şe tüm Diyarbakır’lılar artik üst liglere terfi etmesini istİyorlar.

DİYARBEKİRSPOR, LU TARAFTARLARDAN SÜPER SEVİNÇ
 1968 Yılında Diyarbakır’da Yıldız ve Dicle Gençlik isimle 2 amatör kulübün birleşmesiyle kurulan ve o günden bugüne kadar oynadığı 1,2 ve 3.liglerde süper başarılar elde etmiş olan Diyarbakırspor’dan 7 – 70 ‘şe tüm Diyarbakır’lılar artik üst liglere terfi etmesini istİyorlar.

Diyarbekirspor’lu taraftarlar, Cumartesi günü  takımlarının oynadığı ve 1 – 0  galip geldiği Ofspor galibiyeti sonrasında süper sevinç gösterilerinde bulundular. Takımlarının rakipleri Ofspor karşısında 90 dakika üstün oynadığını gol aradığını belirten bir gurup taraftar adına bir açıklama yapan Şeran Yiğiter, “ Ofspor maçı öncesi rakibimizden çekiniyorduk. Fakat maç başlar başlamaz, takımızın üstün oyununu gördük, sevindik takımımıza güveniyorduk, golümüz geç geldi fakat biz desteğimize devam ediyorduk. Takımımız puanını 47’ye çıkarıp bizleri fazlasıyla ümitlendirdi. Artık yakaladığımız bu avantajlı durumu iyi değerlendirip devam ettirmeliyizki bir üst lige çıkalıp. Alınan galibiyet bizleri fazlasıyla mutlu etti. Takımımızın her maçında böyle galibiyet arayan görünümde ve sonuca tesir edici skoru devam ettirmesini istiyoruz “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER