DİYARBEKİRSPOR’UMUZ FİRE İSTEMİYOR

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbekirspor’umuz ,yarın grubun iddialı takımlarından Ofspor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’da başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis ile sakatlıkları devam eden Adem ve İmdat forma giyemiyor.

DİYARBEKİRSPOR’UMUZ FİRE İSTEMİYOR
 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbekirspor’umuz ,yarın  grubun iddialı takımlarından Ofspor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’da başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis ile sakatlıkları devam eden Adem ve İmdat forma giyemiyor.

Son 5 maçında 11 puan toplayan Diyarbekirspor’umuz,ilk 2 sırada yer alan şampiyonluktaki en önemli rakipleri Etimesgut Belediyespor ve Bodrumspor’un Pazar günü Ankara’da karşılaşacağı maç öncesinde fire vermek istemiyor. Yeşil-Kırmızılı takım kazanıp,Pazar  günkü  maçı beklemenin hesaplarını yapıyor.

OFSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ BAŞARILI

Diyarbekirspor’umuz bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 yenilgi alarak 27 puan topladı. Ofsport ise en başarılı 4 deplasman takımı arasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi 13 dış saha maçında 6 galibiyet,2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak hanesine 20 puan yazdırdı. İki takımın ortak özelliği ligin en az gol giyen 4 takımı arasında yer almaları.
Diyarbekşrspor’umuz ile Ofspor arasında ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. Takımımız,Mert Somay’ın 60.dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle son yarım saati 10 kişi tamamlamıştı.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER