Emniyet Müdürü Güven Yeni Diyarbakırspor’u Yalnız Bırakmıyor

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen Yeni Diyarbakırspor’u Diyarbakır’daki maçlarda yalnız bırakmıyor.Yeşil-kırmızılı takımın 4-1 kazandığı Kayseri Şekerspor maçını da izleyen Güven,...

Emniyet Müdürü Güven Yeni Diyarbakırspor’u Yalnız Bırakmıyor
Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakırspor’un misyonunu üstlenen Yeni Diyarbakırspor’u Diyarbakır’daki maçlarda yalnız bırakmıyor.

Yeşil-kırmızılı takımın 4-1 kazandığı Kayseri Şekerspor maçını da izleyen Güven, maçtan sonra hem futbolcuları hem de taraftarları alkışladı. Yeni Diyarbakırspor Başkanı Feyzi İlhanlı ise maçı beraber izlediği Güven’e teşekkür ederek, kent yöneticilerini ve tüm milletvekillerini tribünlere davet etti. İlhanlı, “Sayın Emniyet Müdürümüz her maçımıza geliyor. Attığımız gollerde ve elde ettiğimiz galibiyetlerde taraftar gibi seviniyor. İçten ve samimi duygularla bunu yapıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu takım her kesimin ve herkesindir. Kapımız herkese açıktır. Ayrım yapmaksızın kentin tüm atanmışlarını, seçilmişlerini maçlarımıza davet ediyoruz. Gelsinler, halkla bütünleşsinler. Diyarbakır’ın her alanda olduğu gibi sporda da toplumsal barışa ihtiyacı var. Taraftarın ilgisi ve heyecanı muhteşem. Bu galibiyeti onlara armağan ederek tüm maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER