Diyarbakır’da Düzenlenen Satranç Ve Tenis Turnuvaları Sona Erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı spor müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği satranç turnuvası ile 3. tenis turnuvası sona erdi.Bu yıl yoğun katılımın olduğu ve il dışından...

Diyarbakır’da Düzenlenen Satranç Ve Tenis Turnuvaları Sona Erdi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı spor müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği satranç turnuvası ile 3. tenis turnuvası sona erdi.

Bu yıl yoğun katılımın olduğu ve il dışından da birçok sporcunun yer aldığı satranç turnuvası A ve B kategorisi olmak üzere iki kategoriden oluştu. Toplam 134 sporcunun mücadele ettiği turnuva Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Ortak Sosyal Yaşam Alanı’nda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ana binasında yapıldı. Dört gün boyunca süren turnuvanın son gününde yapılan final karşılaşmaları sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi İbrahim Tofan verdi.

Satranç turnuvasında A kategorisinde birinciliği Ahmet Öztekin, ikinciliği M. Metin Öztekin, üçüncülüğü Sıddık Gül elde ederken. B kategorisinde ise birinciliği Doğan Gür, ikinciliği Dılşad Seyrek, üçüncülüğü ise Yusuf Ayata kazandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park Orman’da yapılan ve 32 kadın toplam 116 sporcunun katıldığı tenis turnuvası da sona erdi. Kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoriden oluşan 10 gün süren turnuva dereceye giren sporculara verilen ödüllerle sona erdi. Turnuvanın sonunda konuşan Kıratlı etkinliğe katılan tüm sporculara ve seyircilere teşekkür ederek, yapılan tenis turnuvasının artık gelenekselleştiğini bundan dolayı da organizasyonda emeği geçenlere ve özellikle de gönüllü olarak hakemlik yapanlara teşekkür etti. Kadınlar kategorisinde birinciliği Hafize Fırat, ikinciliği Meral Kasap, üçüncülüğü ise Gökçe Çingiz’e verdi. Erkekler kategorisinde birinciliği Nuh Avcı, ikinciliği Güven Tekgeyik, üçüncülüğü Zülküf Polat elde etti. Dereceye girenler ödüllerini Kıratlı’nın elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER