Ergani Lidere Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının bitimine iki hafta kala 13 puanla 7. sırada bulunan Erganispor kritik viraja girdi. Geçen hafta Girmeli Belediyespor deplasmanında berabere kalarak 1 puan alan Erganispor, pazar günü kendi evinde konuk edeceği...

Ergani Lidere Hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının bitimine iki hafta kala 13 puanla 7. sırada bulunan Erganispor kritik viraja girdi. Geçen hafta Girmeli Belediyespor deplasmanında berabere kalarak 1 puan alan Erganispor, pazar günü kendi evinde konuk edeceği lider Tatvan Gençlerbiliği’ne hazırlanıyor.

Ergani Şehir Stadyumu’nda oynanacak bu zorlu maçta taraftar desteğini beklediklerini ifade eden Erganispor Başkanı Nedim Şimşek; yönetimi devraldıkları 5 haftadan buyana ligde 3 beraberlik, 2 galibiyet ile mevcut şartlarda çok iyi bir netice aldıklarını söyledi. Başkan Şimşek, “Gelinen noktada zirve ile bağımızı koparmamak ve aradaki puan farkını açmamak için ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala kendi sahamızda zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Bu önemli karşılaşmadan mutlak 3 puan hedeflemekteyiz. Bu bağlamda takımımızın moral ve motivasyonu açısından taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Başta Şadan Hoca olmak üzere; tüm teknik ekibimize ve futbolcularımıza sonsuz güveniyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak iyi bir netice elde etmek istiyoruz. Ancak; maçın sonucu ne olursa olsun, centilmenliği ön planda tutarak iyi bir misafirperverlik örneği sergilemek istiyoruz. Kulübümüzün eski yöneticilerini, eski başkanlarını, Ergani’deki tüm dinamikleri ve taraftarları bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER