Erganispor’dan Çifte Teşekkür Ziyareti

BAL 2.Grup’ta mücadele eden Erganispor’da yönetim, Kaymakam Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın’ı ziyaret ederek katkılarından dolayı plaket verdi. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Yalçın da kulübe olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Erganispor’dan Çifte Teşekkür Ziyareti
 Göreve geldiği tarihten beri ilçedeki spor faaliyetlerine destek veren Kaymakam Erdinç Yılmaz,Ergani halkının takdirini topluyor. Erganispor ve ilçeyi temsil eden diğer takımlara da maddi ve manevi olarak sahip çıkan Yılmaz’a Erganispor’dan ziyaret geldi.
Erganispor Kulüp Başkanı Nedim Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Baran Özbay, Davut Karataş, Mustafa Özen,EsveriTaş,EkremSenvar, Süleyman Kızan ve Şükrü Sayan, Kaymakam Yılmaz’ı ziyaret ederek kulübe sağladığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Şimşek, Yılmaz’ın her zaman kulübe destek olduğunu ifade ederek desteğin devam etmesini istedi.
 Kaymakam Yılmaz da Erganispor’un ilçe için moral kaynağı olduğunu ifade ederek bundan sonra da imkanlar dahilinde destek olacağını kaydetti. Yılmaz,”Erganispor ilçemizin markasıdır. Kulübümüze bundan önce nasıl sahip çıktıysak bundan sonra da destek olacağız. İnşallah takımımız alacağı sonuçlarla halkımızı mutlu edecek.” dedi.

YALÇIN :’BİZİM İÇİN GÖREVDİR’

Erganispor yönetiminin bir diğer ziyareti ise Belediye Başkanı Fesih Yalçın’a oldu. Ziyarette kulübe verdiği destekten dolayı Yalçın’a teşekkür edilerek plaket verildi. Erganispor’u Ergani’nin simgesi olarak değerlendiren Başkan Yalçın,”76 yıllık mazisi olan Erganispor, Ergani’nin en önemli simgelerindendir. Kulübe sahip çıkmak bizim görevimizdir. Kısa zamanda hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz. Desteğimiz devam edecek.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER