Erkek voleybol seriye devam ediyor...

16/02/2014 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Muş Lalezar spor takımları arasında oynanan Voleybol Erkekler 3. Lig müsabakasını 3-0 net bir skor ile mağlup etmeyi başardı.

Erkek voleybol seriye devam ediyor...
 16/02/2014 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Muş Lalezar spor takımları arasında oynanan Voleybol Erkekler 3. Lig müsabakasını 3-0  net bir skor ile mağlup etmeyi başardı. 

Müsabaka dostluk ve kardeşlik havasında geçmiş olup kulübümüz misafirperverliğini en iyi şekilde göstermiştir. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimimiz Muş Lalezar  takım sporcularına ve yöneticilerine müsabaka sonunda yemek vererek güzel bir dayanışma örneği sergilemiştir. Misafir takım Muş Lalezar takımının antrenörü ve yönetim kurulu üyeleri en iyi şekilde ağırlandıklarını ve her takımında aynı hassasiyetleri göstermeleri gerektiğini söyleyip tüm yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerini ilettiler. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takım antrenörümüz Yunus Akmeşe '' Her iki takımın sporcularını yürekten kutluyorum. Çok güzel bir müsabaka sonucunda canla başla özverilerini ortaya koyan genç arkadaşlarımı galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.Başarıların devamını diliyorum. Muş Lalezar spor takımının sporcuları ,  antrenör ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları centilmence davranışlarından dolayı da onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. 

İlimize gelen tüm konuk ekiplere kulübümüz adına en iyi şekilde ağırlanması için başta tüm yöneticilerimize ve kulüp Başkanımız  Av.Metin Kılavuz'a ve salon sporlarından sorumlu yöneticimiz Abdulvahap Sacaklıdır'a kendi ve sporcularım adına teşekkür ediyorum''dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER