Galatasaraylılar Diyarbakır'da Buluştu

Galatasaray'ın taraftar grubu olan UltrAslan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu temsilcileri ile Diyarbakır'da buluştu.

Galatasaraylılar Diyarbakır'da Buluştu
  Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Hakkari, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Şanlıurfa, Iğdır ve Van'ın il koordinatörlerinin katıldığı toplantı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Toplantı ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ev sahipliğini UltrAslan Diyarbakır'ın yaptığı toplantıya İstanbul'dan UltrAslan Başkanı Veysel Giley, Ankara'dan Yurtiçi Sorumlusu Danış Karakaş ve İzmir'den Yurtiçi Sorumlusu Ulaş Bayam'ın da katılımıyla yeni sezon öncesi fikir alışverişinde bulunuldu. Dünyanın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olduklarını ve bölgenin Galatasaray için çok önemli olduğunun belirten UltrAslan Başkanı Veysel Giley, bölgeyi daha çok ziyaret edeceklerini söyledi.

"UltrAslan dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur" diyen Giley, "10 milyonun üstünde üyesi bulunan bu oluşumun toplantı startını bu bölgeden başlattık. Doğu ve Güneydoğu bizim için çok önemlidir. Çünkü yıllarca Galatasaray'ın kalesi olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Birçok sosyal projeyi temsilcilerimiz vasıtasıyla gerçekleştirmekteyiz. Yeni sezonda da daha fazla görüşüp, daha güzel projelere imza atacağız. Bu anlamda bu çatı altında bizleri toplayan rahmetli dostum Alpaslan Dikmen, tribünümüzün ağabeyi Sebahattin Şirin ve Yılmaz başkanımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Ardından konuklar, kentin tarihi yerlerini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER