Vali Kıraç, Üstün Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Bismil ilçesinde arazi anlaşmazsızlığı yüzünden çıkan kavgada hayatını kaybeden Üstün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Vali Kıraç, Bismil ilçesinde öldürülen Üstün ailesine başsağlığı...

Vali Kıraç, Üstün Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Bismil ilçesinde arazi anlaşmazsızlığı yüzünden çıkan kavgada hayatını kaybeden Üstün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Kıraç, Bismil ilçesinde öldürülen Üstün ailesine başsağlığı için Silvan ilçesinde Kale Mahallesi'nde bulunan Nakçi Taziyeevi'ne gelerek Üstün ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu. Vali Kıraç, "Hastanede tedavi gören 4 kişi var. 8 insanımız hayatını kaybetti, arananlar var. Şu an kadar hiç bir gözaltı yok. Dediğim gibi hastanede yatan 4 yaralı var aynı zamanda şüpheli, 8 insanımız hayatını kaybetti. Bu bir vahşet aynı zamanda, aileye başsağlığı diledik. Böyle bir Ramazan gününde insanların birbirine silahla saldırmaları katliam vahşete ulaşacak şekilde 8 tane insanımızın hayatını kaybetmesi ne anlamamız mümkün değildir. Aileye Silvan'a bölge halkına başsağlığı diliyoruz. Allah'tan rahmet diliyoruz Mekanları Cennet olsun. Adli boyutu tamamen bütün boyutuyla araştırılıyor. Elde şüpheliler var, suç aletleri var, aranan şahıslar var. Failler bulununcaya kadar, olay aydınlatılıncaya kadar çalışmalar yürütülecektir" dedi.

Vali Kıraç, daha sonra Selahaddin-i Eyyubi Camisi'ne gelerek burada öğlen namazını kıldı. Vali Kıraç namaz çıkışı cami avlusunda bulunan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER