Gençler Antep Belediye'ye Bileniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un U14, 15, 16 ve 17 takımları, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarıyla oynayacak.

Gençler Antep Belediye'ye Bileniyor
 

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapı takımlarından Coca – Cola Girişim liginde mücadele eden U – 14, U – 15, U – 16 ve U – 17 takımları bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynayacaklar.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor alt yapı koordinatörü Sertaç Küçükbayrak yaptığı açıklamada, geçen haftada takımların hava muhalefeti dolayısıyla maçları ertelendiğini hatırlatarak, "Bu hafta sonu sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor U -14, U-15, U-16 ve U- 17 takımlarıyla karşılaşacağız. Sahamızda oynayacağımız maçlar için antrenörlerimiz nezaretinde idmanlarımız sürdürülmektedir. Herhangi bir olumsuzluğumuz yoktur. Coca – Cola Girişim ligi bizim için değerli bir ligdir. Gençlerimizin tam anlamıyla yetişmesini ve tecrübe kazanmasına büyük olanaklar sağlamaktadır. Öte yandan bu hafta U -19 takımımız bay olduğu için maça yapmadan geçirecektir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER