GÖKHAN PAYAL’A DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Diyarbekirspor’un son haftalardaki başarılı futbolcularından Gökhan Payal için 2 Mart tarihi özel anlam ifade ediyordu. 2 Mart 1992 doğumlu olan Gökhan Payal, 24 yaşına ayak bastı. Başarılı futbolcu için kulüp çalışanları,teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü pastası hazırlandı. Kulüp tesislerinde organize edilen etkinlikte kendisi için hazırlanan özel pastayı kendi elleriyle kesip arkadaşlarına ikram eden Gökhan,bu jestten dolayı teşekkür etti.

GÖKHAN PAYAL’A DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ
 Diyarbekirspor’un son haftalardaki başarılı futbolcularından Gökhan Payal için 2 Mart tarihi özel anlam ifade ediyordu. 2 Mart 1992 doğumlu olan Gökhan Payal, 24 yaşına ayak bastı. Başarılı futbolcu için kulüp çalışanları,teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü pastası hazırlandı. Kulüp  tesislerinde organize edilen etkinlikte kendisi için hazırlanan özel pastayı kendi elleriyle kesip arkadaşlarına ikram eden Gökhan,bu jestten dolayı teşekkür etti.

Futbolcu arkadaşları da Gökhan’ın doğum gününü kutladı ve “sakatlıklardan uzak,başarılarla dolu bir yaşam” dileklerinde bulundu.

“Yarım Kalmış İşimiz Var”

Diyarbekirspor’u kendi yuvası gibi gördüğünü belirten Gökhan,”3 sezon önce finalde şanssız şekilde şampiyonluğu kaçırdık. Geçen sezon da aynı şekilde hedefi kılpayı kaçıran bir kulübüz. Burayı kendi evim gibi kabul ediyorum. Şampiyonluk yaşamak için yeniden geldim. İnşallah hep beraber yarım kalmış işimizi tamamlayacağız. Taraftarlarımız ve camiamız bize güvensin. Doğum günü kutlaması için incelik gösteren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER