Gölcükpor - Yeni Diyarbakırspor 0-0

Yeni Diyarbakırspor, ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’e 1 puanla başladı. Maçın ilk yarısında tutuk, ikinci yarıda ise etkili olan Yeşil-Kırmızılı takım, aradığı golü bulamayınca mücadele 0-0 sonuçlandı.

Gölcükpor - Yeni Diyarbakırspor 0-0
YENİ DİYAR PUANLA BAŞLADI

Yeni Diyarbakırspor, ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’e 1 puanla başladı. Maçın ilk yarısında tutuk, ikinci yarıda ise etkili olan Yeşil-Kırmızılı takım, aradığı golü bulamayınca mücadele 0-0 sonuçlandı.

İLK MAÇINDA İLK PUAN

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan ilk maçından 1 puanla ayrıldı. Kendisi gibi şampiyonluk için iddialı olan Gölcükspor’la deplasmanda karşılaşan Yeni Diyarbakırspor, bu ligdeki ilk gol veya gollerine ulaşamadı ancak hanesine ilk puanını yazdırmayı başardı.
Maçın ilk yarısında Gölcükspor biraz daha fazla topa sahip olurken, net pozisyonlar oluşmadı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda oyuna hakim olan Yeni Diyarbakırspor, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.

HAKEM PENALTIYI ES GEÇTİ

Yeşil-Kırmızılı takımın net bir penaltısı ‘es’ geçildi. 85.dakikada Gölcükspor ceza alanı içindeki pozisyonda ev sahibi ekipten Sefa, topu elle kesti. Hakem Çağdaş Altay, Yeni Diyarbakırsporluların ısrarlı itirazlarına rağmen devam kararı verdi. Maçın son anlarındaki ataklar sonuç getirmeyince 0-0’lık sonuçla puanlar paylaşıldı.

GÖLCÜKSPOR’DAN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ

Karşılaşma centilmence geçti. Gölcükspor Başkanı İsmail Gençdemir, Yeni Diyarbakırspor’un başkanı Feyzi İlhanlı’ya, ev sahibi ekibin yöneticileri ve teknik heyeti de Yeni Diyarbakırspor’un teknik heyeti ve futbolcularına çiçek verdi. Diyarbakır takımlarıyla dostluk bağları güçlü olan körfez ekibi, maç için Gölcük’e gelen Y.Diyarbakırspor kafilesini kamp yaptığı otelde de ziyaret ederek çeşitli ikramlarda bulunmuştu.

MİLLETVEKİLİ CUMA İÇTEN’DEN DESTEK

Maça protokolün ilgisi büyük oldu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ve Diyarbakır’dan gelen bazı bürokratların yanı sıra Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım da mücadeleyi takip etti.
Gölcükspor’un eski yöneticilerinden Serkan Ateş, kendi bağından topladığı 3 kasa üzümü taraftarlar, protokol ve basın mensuplarına dağıttı.

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Çağdaş Altay**, Alper Uslu**, Ogün Kamacı**

GÖLCÜKSPOR: Lokman***, Sefa****, Mehmet Öztonga***, Ensar****, Mert Ege****, Serhad**, (Dk. 71 Oğuzhan*), Sezgin**, Abdullah**, Emre Kart*, (Dk. 87 Sinan Demir*), Özgür**, (Dk. 77 Deniz Sığa**), İbrahim**

YENİ DİYARBAKIRSPOR:
Ali**, Mustafa**, (Dk. 66 Bilal Dikici**), İbrahim***, Hüsnü**, (Dk. 66 Hasan Fidan*), Samet Hasan***, (Dk. 79 Atilla*), Gökhan***, Rıdvan**, Emrah Kiraz***, Akın**, Hüseyin**, Ceyhun**

SARI KARTLAR: Samet Hasan, Ceyhun (Yeni Diyarbakırspor) , Sefa, Sezgin (Gölcükspor)



Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2013, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER