HAKEM KURSU SONA ERDİ

Diyarbakır Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen hakem kursu geçtiğimiz hafta Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

HAKEM KURSU SONA ERDİ
Diyarbakır Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen hakem kursu geçtiğimiz hafta Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Basketbol İl Temsilcisi Erhan Kardaş, basketbol camiasına yeni kazandırılan 40 hakeme görevlerinde başarılar dilerken, il temsilciliğinin aktivitelerinin devam edeceğini belirtti.

Diyarbakır’da farklı kategorilerde faaliyetlerini sürdüren 18 takım bulunduğunu belirten Kardaş, Diyarbakır’da basketbolu daha fazla kitlelere duyurup, ulaştırma amacında olduklarını belirterek şunları söyledi;” İlimizde tüm yaş kategorilerinde ekiplerimiz var. Ancak Diyarbakır’ın Birinci Basketbol Lig’inde takımının olmaması büyük eksikliktir. Bu anlamda bizlere de hakemlerimize de kulüp ve kurumlarımızada büyük görevler düşüyor. Basketbol camiası olarak Federasyonumuzun ilimizde açmış olduğu hakem kursunda başarılı olan 40 hakem adayımız aramıza katıldı. Başarılı olan hakemlerimiz minikler turnuvasında aldıkları eğitimi sahaya başarı ile yansıttı. Hedefimiz, amacımız basketbolun Diyarbakır’da daha geniş kitlelere ulaşması ve basketbolda da başarılar elde etmektir. Bu anlamda yeni sezon öncesi Basketbol İl Temsilciliği olarak görev alacak olan hakem, teknik gözlemcilerimiz, teknik komserlerimiz, antrenör, sporcu ve kulüplerimize başarılar diliyoruz” dedi.

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER