Karaköprü Değil Diyarbakır Sanki

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor’un kadrosunda Diyarbakırlı futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. Kadrodaki 25 futbolcudan 7’si Diyarbakırlı ve 5’i de daha önce Diyarbakır...

Karaköprü Değil Diyarbakır Sanki
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor’un kadrosunda Diyarbakırlı futbolcuların fazlalığı dikkat çekiyor. Kadrodaki 25 futbolcudan 7’si Diyarbakırlı ve 5’i de daha önce Diyarbakır takımlarında forma giydi.

Geçen sezon BAL’a yükselen Karaköprü Belediyespor’un kadrosu Diyarbakır karması gibi. Şanlıurfa ekibinin kadrosunda 7’si Diyarbakır doğumlu olmak üzere 12 Diyarbakır patentli futbolcu olması dikkat çekiyor. Diyarbakırlı olan ve Diyarbakır’ın çeşitli profesyonel ve amatör takımlarında forma giymiş olan Ahmet Kurt, Salih Kartal, Süleyman Can, İkram Akdoğan, Engin Yağmur, Vedat Kınık ve Yıldıray Baştuğ’un yanı sıra daha önce Kayapınar Belediyespor’da oynamış olan Ömer Konduracıoğlu, Emrah Cofa, Emrah Yücetaş, Kemal Tosun ve Ömer Faruk Engin de bu takımın başarısı için ter döküyor.

Bu futbolculardan geçen sezon Ahmet Kurt, Salih Kartal, İkram Akdoğan, Engin Yağmur, Kemal Tosun, Emrah Cofa, Emrah Yücetaş, Ömer Konduracıoğlu ve Ömer Faruk Engin geçen sezon Kayapınar Belediyespor’da, Yıldıray Baştuğ ve Vedat Kınık da Erganispor’da birlikte top koşturmuştu. Topladığı 16 puanla 4.sırada yer alan Karaköprü Belediyespor’da Salih Kartal ve Ahmet Kurt başta olmak üzere Diyarbakırlı futbolcular attıkları gollerle de dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER