KARATEDE YENİ BAŞARI

15-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan Türkiye Okullar arası Bölge Şampiyonasına Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübümüzden 3 sporcu katıldı.

KARATEDE YENİ BAŞARI
 Amine Akçakmak ,İremnur Yazar ve İremsu Akşahin oluşan sporcular 2 Bronz Madalya Kazandı.Yıldızlar 45 Kg. tatemiye çıkan İremnur Yazar üstün performansına rağmen  yarı finalde yenilerek Bronz madalyanın sahibi oldu.Özellikle + 50 kg.da maça çıkan İremsu Akşahin maçında  hakem hatası ve yanlı tutum ile tüm engellemelere rağmen Trabzonlu rakip finale çıkarılınca İremsu büyük bir üzüntü içinde 3.lük ile yetindi. Birbirinden zorlu rakiplerini  yenerek yarı finale kadar çıkan İremsu hakem engelini geçemedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Antrenörümüz Ahmet Yazar yaptığı açıklamada '' Önlerinde oluşan dış etkenlerden hiç bir zaman etkilenmeyeceklerini ve daha fazla çalışarak olumsuzlukları olumlu yönlere çekerek mutlaka yakın zamanda final sevinci yaşayacaklarını dile getirdi. Son 2 şampiyona da yarı finalde elenmelerini kendilerini daha da hırslandırdığını dile getiren Yazar Kulüp Başkanızın ve yönetimimizin desteğiyle ile Diyarbakır Karate takımını hak ettiği noktaya ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sporcularımız nisan ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.Daha çok çalışıp  rakipleri dize getirip Türkiye Şampiyonluğu getirmektir.
22-23 şubat 2014 tarihleri arasında Batman İlinde yapılacak olan yıldızlar Karate Ligi Şampiyonasına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporumuzdan 4 sporcuyla katılacaktır.4 sporcumuzunda buradan hedefi finale kalarak Altın Madalya'ya ulaşmalarını hedefliyoruz.Yoğun bir şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Bizlere her zaman destek veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanımız Sayın Av. Metin Kılavuz ‘a teşekkür ederiz''dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER