Kızlar ‘farklı’ Başladı

Türkiye Kadınlar 2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sezona farklı galibiyetle başlamanın sevincini yaşıyor.Yeni sezona kadrosunu güçlendirerek başlayan yeşil-kırmızılı kadın futbol takımı, ligin ilk...

Kızlar ‘farklı’ Başladı
Türkiye Kadınlar 2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sezona farklı galibiyetle başlamanın sevincini yaşıyor.

Yeni sezona kadrosunu güçlendirerek başlayan yeşil-kırmızılı kadın futbol takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda Elazığ Hedefspor’u 6-1 gibi net bir skorla mağlup ederek yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen yılın gol kralı Zelal 4 gol atarak yıldızlaşırken, diğer 2 gol ise Büşra’dan geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı antrenörü Filiz Atay, bu yıl hedeflerinin 1. Lig’e çıkmak olduğunu ifade ederek, sezona farklı galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Atay, “Geçen sezon bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yaptık. Ligin en iddialı takımı olmamıza rağmen şanssız bir şekilde çeyrek finalde elendik. Yeni sezona da geçen seneki iddiamızı koruyarak başladık. Kızlarımın bana olan güveni ve benim onlara olan inancımla bir üst lig hayalimizi gerçekleştirip kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 01:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER