Kolay Sanma, Hafife Alma

Diyarbakırspor A.Ş,13.hafta maçında ligin dibindeki Kırıkhanspor’u ağırlıyor. Teknik heyet, son sıralarda olmasına rağmen ligin tehlikeli takımları arasında gösterilen Hatay ekibini hafife almamaları konusunda futbolcuları uyardı.

Kolay Sanma, Hafife Alma
10 Kasım Pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalıp 13 Kasım Çarşamba günü kendi sahasında Bafraspor’u 4-0’la geçerek son 2 maçta 4 puan toplayan Diyarbakırspor A.Ş (Y.Diyarbakırspor) , 7 gündeki 3.maçına bugün çıkacak.Rakip 6 puanla ligin 17.sırasında yer alan Kırıkhanspor. Kağıt üzerinde kolay gibi görünse de aslında zor bir maç. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve iddialı kadro kuran Kırıkhanspor’un tehlikeli bir takım olduğunun bilincinde olan teknik heyet, hafta boyunca rakibi hafife almamaları konusunda futbolculara uyarılarda bulundu.

EMRAH OYNUYOR,ATİLLA BELİRSİZ

Diyarbakırspor A.Ş’de cezasını tamamlayan Emrah Kiraz forma giyebilecek. Cezasını tamamlayan ancak sakat olan Atilla’nın durumu maç saatinde belli olacak. Sakat olan Akın, bu maçta da yok. Hatay temsilcisi Kırıkhanspor’da ise kart cezalıları İlhan Aslanoğlu ve Ömer Altınay’ın forma giyemeyeceği açıklandı. Mutlak galibiyet hedefleyen Diyarbakırspor A.Ş, taraftarlardan da büyük destek bekliyor.

BİLET FİYATLARI 2 VE 5 TL

Karşılaşmanın bilet fiyatları maraton ve kale arkası 2 TL,kapalı tribün 5 TL olarak açıklanırken,iki takımın da ilginç istatistikleri var.
Diyarbakırspor A.Ş, 21 puanın 10’unu kendi sahasında kazanırken,6 maçta 3 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ligde topladığı 6 puanı 1 galibiyet ve 3 beraberlikle alan Kırıkhanspor ise 6 deplasman maçında 1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak dış sahalarda sadece 1 puan alabildi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER