Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’dan Diyarbakır’a Çifte Müjde

Diyarbakır’da 33 bin kişilik stadın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, tüm resmi işlemlerin tamamlandığını ve önümüzdeki birkaç günde TOKİ’nin ihale duyurusu yapacağını söyledi.Baykan, Seyrantepe...

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’dan Diyarbakır’a Çifte Müjde
Diyarbakır’da 33 bin kişilik stadın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, tüm resmi işlemlerin tamamlandığını ve önümüzdeki birkaç günde TOKİ’nin ihale duyurusu yapacağını söyledi.

Baykan, Seyrantepe tesislerinde daha önce Diyarbakırspor’a tahsis edilen çim saha ve yanında bulunan soyunma odalarının Yeni Diyarbakırspor’a verilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne talimat verdi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut ile birlikte ihale aşamasında olan ve 33 bin kişilik olarak yapılacak stat alanında incelemelerde bulundu. Baykan, ihalesi yapıldıktan sonra, stadın yapımına bir an önce başlanacağını ve Diyarbakır halkının en kısa sürede hizmetine açılacağını söyledi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yurdun dört bir yanında tesis yapımlarının sürdüğünü belirterek, "Tesis atağımız sürecek" dedi.

Baykan ve beraberindeki heyet daha sonra Seyrantepe Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Seyrantepe Spor Salonu’ndaki minik sporcularla bir süre sohbet eden Baykan, bu tür salonların Türk sporuna yeni yıldızlar kazandıracağını söyledi. Baykan, Yeni Diyarbakırspor’a da tesis konusunda müjde verdi. Baykan, kendisiyle görüşen yeşil-kırmızılı yöneticilerin tesis talebini olumlu karşılayarak, Seyrantepe tesislerinde daha önce Diyarbakırspor’a tahsis edilen çim saha ve yanında bulunan soyunma odalarının Yeni Diyarbakırspor’a verilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut’a talimat verdi. Buna göre Yeni Diyarbakırspor ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılacak protokolden sonra sahanın kenarına tribün ve kulüp idare binası yapılabilecek. Yapılacak tesise Spor Genel Müdürlüğü ve TFF’nin de ödenek desteği vereceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER