SÜPER LİG’DE İLGİNÇ KAPIŞMA. DİYARBAKIRLI FUTBOLCU, DİYARBAKIRLI KALECİYİ ÜZDÜ

Süper Lig’de Sivasspor formasını giyen Burhan Eşer, Kayseri Erciyesspor’a attığı golle Kayseri ekibinin kalesini koruyan hemşerisi Zülküf Özer’i üzdü. Bu ilginç karşılaşma Diyarbakırlılar tarafından ilgiyle izlendi. Takımına galibiyeti getiren golleri atan Burhan, maçın ardında Zülküf’ü teselli ederken, genç kaleci de hemşerisini kutladı.

SÜPER LİG’DE İLGİNÇ KAPIŞMA. DİYARBAKIRLI FUTBOLCU, DİYARBAKIRLI KALECİYİ ÜZDÜ
 Süper Lig’de Sivasspor  formasını giyen Burhan Eşer, Kayseri Erciyesspor’a attığı golle Kayseri ekibinin kalesini koruyan hemşerisi Zülküf Özer’i üzdü. Bu ilginç karşılaşma Diyarbakırlılar tarafından ilgiyle izlendi. Takımına galibiyeti getiren golleri atan Burhan, maçın ardında Zülküf’ü teselli ederken, genç kaleci de hemşerisini kutladı.

 

SÜPER LİG’DE 5 DİYARBAKIRLI VAR

Süper Lig’de 2’si kaleci olmak üzere 5 Diyarbakırlı futbolcu mücadele ediyor. Kalecilerden Abdulaziz Demircan;Karabükspor’da ve Zülküf Özer ;K.Erciyesspor’da oynarken, Burhan Eşer;Sivasspor’da, Mahmut Tekdemir ;İstanbul Başakşehir’de ve Muğdat Çelik de Balıkesirspor’da  forma giyiyor. Diyarbakırlı sporseverler, hemşeri futbolcuların performansını yakından takip ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER