Sur Belediyespor Alt Yapıya Yöneldi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Sur Belediyespor, önceki yıllarda izlediği transfer politikasından vazgeçti.Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Sur Belediyespor, önceki yıllarda izlediği transfer politikasında...

Sur Belediyespor Alt Yapıya Yöneldi
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Sur Belediyespor, önceki yıllarda izlediği transfer politikasından vazgeçti.

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Sur Belediyespor, önceki yıllarda izlediği transfer politikasında değişikliğe giderek alt yapıya yatırım yapma kararı aldı. Alt yapı çalışmalarına ağırlık veren yeşil beyazlı kulüp, sokak taramaları yaparak genç ve yetenekli futbolcuları bünyesine kattı. Kurtuluşu alt yapıda aradıklarını belirten Sur Belediyespor teknik sorumlusu Orhan Çoban, önceki yıllarda izlenen politikaların sonuç vermediğini, artık tüketen değil üreten ve genç yetiştiren bir kulüp olma kararı aldıklarını ifade etti. Çoban, “Bu yıl alt yapıya ağırlık veriyoruz. Artık fazla dışa bağımlı olmak istemiyoruz. Başka kulüplerden transfer yaparak kulübe fazla külfet getirmek istemiyoruz. Biraz sabırlı olursak alt yapıdan çok yetenekli sporcularımızı A takıma çıkartabiliriz. Bu konuda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlk olarak U -15 futbol takımımızla çalışmalara başladık. Çocuklarımıza güveniyoruz. Hepsi birbirlerinden yeteneklidirler. Bize destek veren belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 12:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 11 yıl Önce

ahahahahahah yav bizim spor kulüpleri süper komedi. adamlara yönetimleri para vermeyince bu şekilde gündeme geliyor. sanırsın yıllardır transfere elli milyon dolar harcamış. bu yıl transfere para vermeyecekler. ve yine sanırsın alt yapılarından messi ronaldo olmasada bir sabri, arda, salih uçan çıkarmışta alt yapıya yönelmişler. hayatınız yalan dolan sonra spor neden gelişmiyor. bu insanlarla nasıl gelişsin?

SIRADAKİ HABER