YAPANIN YANINA KALMIYOR ARTIK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),Amedspor’a yönelik deplasman maçlarında meydana gelen olumsuzluklara karşı sonunda harekete geçti.

YAPANIN YANINA KALMIYOR ARTIK
 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),Amedspor’a yönelik deplasman maçlarında meydana gelen olumsuzluklara karşı sonunda harekete geçti. Daha önce Zonguldak Kömürspor,Fenerbahçe,Konya Anadolu Selçukspor gibi kulüplere ‘bir spor kulübünü ve mensuplarını terör ve suç örgütleriyle özdeşleştirerek ayrımcılık yapmak’ gibi  eylemlerden dolayı ağır para cezası veren TFF,bu kez Keçiörengücü’nü saha olayları,kötü tezahürat ve kulüp mensuplarının saldırıları gibi gerekçelerle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

 

ANKARA’DA OLAY ÇIKMIŞTI

Maçta görevli TFF temsilcisinin raporu doğrultusunda başkent temsilcisini PFDK’ya sevk eden TFF Hukuk Müşavirliği; Keçiörengücü’nün  kulübü saha olayları ve kötü tezahürat, teknik direktör Ahmet Yavuz ile kulüp görevlileri Zafer Çoruhlu,Kadir Yağız, Sefa Güntaş,Samet Kızılkoca ve Atakan Aydemir’in  ise Amedspor’lulara yönelik fiili saldırıları nedeniyle ceza almalarını talep etti. PFDK’nin Keçiörengücü hakkında vereceği kararlar bugün belli olacak.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER