Yenilgiyi Asla Haketmedik

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Ankaragücü yenilgisinin üzüntüsü yaşanırken,yönetim bu sonucun hak edilmediği görüşünde. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,”İlk yarım saatte 3-0 öne geçebileceğimiz maçı kaybetmek bizim için çok acı oldu.” dedi.

Yenilgiyi Asla Haketmedik
‘BU KADAR GOL KAÇARSA..’

Ankaragücü’ne deplasmanda 2-1 yenilerek haftayı puansız kapatan ve 3.hafta sonunda da galibiyetle tanışamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,yenilginin nedenini kaçan gollere bağlandı.
Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,hem oyun hem de pozisyon bakımından daha üstün olmalarına rağmen net fırsatları kaçırdıkları için mağlup olduklarını söyledi. Yenilgiyi hak etmediklerini anlatan Doğrul,”Maça iyi başladık. İlk yarım saatte en az 3-0 öne geçebilirdik. Çok net pozisyonlar kaçırdık İlk yarı bitmek üzereyken bize göre hem faül hem de ofsayt olan pozisyonda golü yedik. İkinci yarının başında beraberliği yakaladık ancak bu kez de basit hatadan dolayı ikinci golü yedik. Daha sonra adeta tek kale oynadık. Önemli fırsatları değerlendiremedik.Böyle olunca da kaybetmek zorunda kaldık.” dedi.

‘GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ’

Takımın geleceğinden umutsuz olmadıklarını ifade eden Doğrul,4 gün içinde oynayacakları kupa ve lig maçlarını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Doğrul,”Maalesef ilk 3 haftada galip gelemedik. Bu 3 maçta da iyi oynayan taraf olmamıza rağmen gol yollarında sıkıntımız var. Geleceğe umutla bakıyoruz.Bu takım mutlaka çıkışa geçecek. Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda kendi sahamızda İskenderun Demirçelikspor’la oynayacağız. Pazar günü ligde kendi sahamızla İstanbul Güngörenspor’la maçımız var. Bu iki maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER