Diyarbakır'daki Küçük Kaza Trafiği Kilitledi

Diyarbakır Ekinciler caddesinde yaşanan trafik kazası caddede kısmi olarak trafiği kilitledi.

Diyarbakır'daki Küçük Kaza Trafiği Kilitledi
 Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Ofis semtinde Özel Halk Otobüsü, özel bir araca çarparak hasar verdi. Kaza sonrası oldukça sinirlenen özel araç sahibi, minibüs ve özel halk otobüslerine adeta isyan etti.


Kaza Sabah saatlerinde meydana geldi. Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan Akbank'ın hemen önündeki kazada, yolcu almak için hızlı hareket ettiği iddia edilen özel halk otobüsü, sağ şeritte seyir halindeki araca yandan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle aracın özel aracın sol tarafı ve sol farı ile ön tamponları kırıldı. Aracının dağıldığını gören özel araç şoförü, kazaya sebep olan özel halk otobüsü şoförünün üzerine yürüdü. Bu sırada vatandaşlar araya girerek olası bir kavgayı önledi.

Oldukça sinirli olan ve ismi öğrenilemeyen özel araç sahibi, Diyarbakır'da minibüs ve özel halk otobüslerinin adeta savaşa gider gibi araç kullandığını, bir yolcu için trafikteki yayaların ve diğer araçlara büyük tehlikeler yaşattıklarını iddia ederek, "Diyarbakır'daki minibüsçüler ve özel halk otobüsleri Kent trafiği içinde sanki savaşıyorlar. Bunu yaparken hiç kimseyi takmıyorlar. İnsanları hayatı var mı yok mu? Hiç bunların umurunda değil. Birileri artık buna çözüm bulmalı. Kent içinde yaşanan trafik kazalarının yüzde 80'i bu minibüsçüler ve özel halk otobüslerinin karıştığı kazalardır. Kendinizin canını hiçe sayıyor olabilirsiniz ancak taşıdığınız canları ve trafikteki diğer canlara saygınız olsun" diyerek özel halk otobüsü şoförünü azarladı.

Bu sözleri dinleyen vatandaşlarda özel araç sahibine hak vererek sözlerine haklı buldu. Özel halk otobüsü şoförünün kazada meydana gelen masrafı ödeyeceğini belirterek, yaşattığı olaydan ötürü özür dilemesi ile taraflar sakinleşti. Tutulan tutanakların ardından trafik açıldı. Bu sırada kaza nedeniyle sıkışan trafikDiyarbakır Valiliği'ne kadar uzandı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER