EĞİLDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Herkes İçin Spor Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği, 'Peygamberler Diyarı ' olarak bilinen Eğil'de hafta sonu 50 kişilik her yaştaki vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenledi

EĞİLDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
  Herkes İçin Spor Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği, 'Peygamberler Diyarı '  olarak bilinen Eğil'de hafta sonu 50 kişilik her yaştaki vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenledi.

KATILIMCILAR GEZİDEN MEMNUN KALDILAR

Yaklaşık 2 saat süren eğlenceli yürüyüşün ardından tekne turu ile devam eden dağcılar, Eğil’deki doğal güzelliklerin tadını çıkardı. Etkinlik,  yenilen yemeğin ardından yapılan peygamber kabirleri ziyareti ile son buldu. Katılımcılar, oldukça memnun kaldıkları doğa yürüyüşünün devamının gelmesi temennisinde bulundular.

KAYA’DAN KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Necmettin Kaya ; 'Peygamberler Diyarı '  olarak bilinen Eğil'de hafta sonu 50 kişilik her yaştaki vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenledik diyen il temsilcisi KAYA’ Etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü İle Doğa Sporları Ve Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği'ne teşekkür ediyorum.’diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER