Eş Başkanlar Yurttaşlarla Birlikte İftarını Açtı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kentin dört işlek noktasına kurduğu iftar çadırıyla günde 2 bin üzerinde kişiye iftar yemeği dağıtıyor.

Eş Başkanlar Yurttaşlarla Birlikte İftarını Açtı

 , Dağkapı, Ulucamii, Batıkent ile Dicle Üniversitesi Hastanesi önüne kurduğu iftar çadırıyla günde 2 binin üzerindeki yurttaşa iftar yemeği dağıtıyor. Dicle Üniversitesi Hastanesi önündeki iftar çadırında sahur yemeği de veren Büyükşehir Belediyesi, iftar çadırlarında yemek dağıtma hizmetini Ramazan Ayı sonuna kadar sürdürecek.

Halkın büyük ilgi gösterdiği iftar çadırındaki buluşmalara  Eş Başkanları  ile  da zaman zaman katılarak, vatandaşlara yemek dağıtıyor, sıraya giriyor ve birlikte oruçlarını açıyor. Bu kapsamda Eş Başkanlar Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent ve Ulu Camii önünde kurulan iftar çadırlarında oruçlarını yurttaşlarla birlikte açtı.

Esnaflar Anlı'ya hurma ve limonata ikram etti

Ulu Camii önündeki çadırda sıraya giren ve iftarını açan Eş Başkan , yurttaşlara iyi ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi dileklerinde bulundu. Ulu Camii civarında bulunan esnaflar da Anlı'ya limonata ve hurma ikram etti.

Kışanak çadırda sıraya girdi

Batıkent Meydanı'nda yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Eş Başkan ise, iftar çadırında sıraya girip yurttaşlarla sohbet etti. Daha sonra aşçıların yanına geçen Kışanak, yurttaşlara yemek dağıttı. Ezanın okunmasıyla Kışanak, yurttaşlarla birlikte orucunu açtı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği Kışanak, yurttaşlara baklava ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER