İŞ KADINI GÜLTEN ÇELİK’TEN ANLAMLI PROJE

Diyarbakırlı iş kadını Gülten Çelik’in başkent Ankara’da hazırladığı proje büyük beğeni topladı.

İŞ KADINI GÜLTEN ÇELİK’TEN ANLAMLI PROJE
 Ak parti kadın kolları başkanlığında ekonomi işlerinden sorumlu başkanlık görevini yürüten Gülten Çelik’in, Ankara TBMM sergi salonunda gerçekleştirdiği ‘hoşgörü ve paylaşım adlı’ resim sergisi büyük yankı uyandırırken, sergiyi oldukça geniş bir davetli kitlesi gezdi.

Açıklamalarda bulunan Gülten Çelik şunları söyledi: ‘Elde edilen geliri, Diyarbakır’da ekonomik durumu elverişli olmayan vatandaşlarımıza bırakılmak üzere hazırladığımız resim sergisine katılım bir hayli fazla oldu.

Engeli kardeşlerimize umut olma yolunda Doğu ve Batı kardeşliğini pekiştirme adına tüm gelirini Diyarbakır'a bağışlayan Ressam Dr. Gülfiruz Solmaz, eski milletvekillerimizden ve Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Sebgetullah Seydaoğlu’nun bizler vermiş olduğu desteği hiçbir zaman unutmayacağız ve Eski İçişleri eski bakanlarımızdan Ak parti İstanbul milletvekili Abdulkadir Aksu’ya en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Tekerlekli sandalyeleri sahiplerine ulaştırma noktasında hazırladıkları programdan dolayı Gülbahar Yoldaş, İsmihan Karacadağ, Aydın Azizoğlu’na teşekkürü borç bilirim. Asiye Özekmekçi ve Cengiz Akın tekerlekli sandalyeyi aldıklarında yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. El ele, gönül gönüle vererek, bu tür çalışmalarımızın sayısını artırmaya çalışacağız. Tekerlekli sandalye dağıtımına önümüzdeki günlerde olanaklarımız dahilinde devam edeceğiz.

Yolu sevgiden geçen herkesle buluşmak dileğiyle’.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER