Özgür-Der'den Altaç'a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Altaç: "Sivil toplum kuruluşların güçlü olmasını ve sesinin iyi çıkmasını arzu eden, çaba gösteren bir partiyiz"

Özgür-Der'den Altaç'a Ziyaret
 

AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, "Sivil toplum kuruluşların güçlü olmasını ve sesinin iyi çıkmasını arzu eden, çaba gösteren bir partiyiz" dedi.

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi'nden AK Parti İl Başkanılğı'na yapılan ziyarette konuşan Altaç, parti olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini söyledi. Partilerinin 13 yıllık iktidarı sürecinde milletin devlete olan bakışını değiştirdiklerini kaydeden Altaç, kendileri için esas olanın millet olduğunu vurguladı.

Millet için verdikleri mücadelede partilerinin kapatılmayla karşı karşıya kaldığını aktaran Altaç, hiç bir şekilde geri adım atmadıklarını ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Altaç, şunları kaydetti:

"Diyarbakır'da, sivil toplum kuruluşlarının sosyal, siyasal, ekonomik anlamında şehrin, ülkenin sıkıntılarını dile getirme ve iyi bir muhalefet yapabilme taraftarıyız. Sivil toplum kuruluşları hükumetimizin iktidara gelmesinden sonra daha organize ve toplumun tabanını yansıtabilen, genel sorunları tartışabilen bir niteliğe büründüler. Biz de sivil toplum örgütlerinin güçlü olmasını ve sesinin iyi çıkmasını arzu eden, çaba gösteren bir partiyiz."

Sivil toplum kuruluşlarının siyasi partilerin arka bahçesi olarak düşünülmesinin yanlış olduğunu belirten Altaç, bu kuruluşların temennilerini dile getirmede objektif davranmaları gerektiğini sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER